Distance to service 0km!!!-Излезна ми това съобщение!На 80 000-ния километър трябваше да отида на преглед на колата по бордови компютър!Сега като пробвам да запаля и ми излиза само това съобщение!Блокирала е!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Distance to service 0km!!!
Collapse
X
-
А колата пали ли че не разбрах,ако пали,бегай в сервиза за нулиране на сервизния интервалFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
-
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Колата е 147.Няма ли друг вариант да се занули този сервизен интервал?И как става това с някаква диагностика ли?Американски форум: Питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: Питаш нещо и теб те питат;
Български форум: Питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Comment
-
Първоначално публикувано от mik mik Покажи съобщениеОбясни подробно какво се случва- не би трябвало да не пали...
бордовия комп не светва няма час и дата!При опит за запалване светва само еърбега.друга индикация няма-това е на 10 път!В началото ми изкара съобщение то което съм описал!Американски форум: Питаш нещо и ти отговарят;
Comment
-
Първоначално публикувано от atos85 Покажи съобщениеОтварям вратата с ключа ( с дистанционното не става)
бордовия комп не светва няма час и дата!При опит за запалване светва само еърбега.друга индикация няма-това е на 10 път!В началото ми изкара съобщение то което съм описал!156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Колега,ъпсурт е да не пали поради сервизният интервал.
Ако искаш кажи къде си да ти дам ток.Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
http://www.family-sozopol.com/
Comment
-
Първоначално публикувано от me4o4ko Покажи съобщениеКолега,ъпсурт е да не пали поради сервизният интервал.
Ако искаш кажи къде си да ти дам ток.Американски форум: Питаш нещо и ти отговарят;
Comment
Comment